Man-fre fra kl. 09.00 til 18:30 7060 6800
Vil du besøge World of Hearing?
Bestil tid i World of Hearing, og oplev med egne ører den forskel, høreapparater kan gøre
Lokale nyheder fra AudioNova
Lokale nyheder fra AudioNova
AudioNova Hørecenter i Jyllinge flytter

AudioNova Hørecenter i Jyllinge flytter

Fra den 7. januar finder du AudioNova Jyllinge på en ny adresse i Jyllinge. Hos AudioNova er vi glade for, at kunne byde eksisterende og nye kunder velkommen i vores nye lokaler, og flytningen fejrer vi med en flyttereception den 21. januar fra kl. 13.00-15.00.

Kom til housewarming den 21. januar

Vi holder housewarming den mellem 13.00-15.00 og inviterer alle inden for til en uforpligtende snak om hørelsen, god stemning og lidt mad & drikke. Alle besøgende får mulighed for at deltage i konkurrencen om en lækker gavekurv, og der vil være goodiebags til dagens første besøgende.

 

Audiologist Sandra Johansson glæder sig til at byde dig velkommen i det nye AudioNova Hørecenter i Jyllinge, som ligger i Fodklinikken v/Nina Bagge.

 

Den nye adresse er:

Osvej 17

4040 Jyllinge

 

Bestil tid allerede i dag

Du kan allerede nu ringe og bestille tid til en gratis høretest og få en uforpligtende snak om din hørelse på tlf.nr.: 88778112, eller book en online tid her.

ImageAltA
Find et hørecenter nær dig
Vi bruger cookies til at identificere din computer, så vi kan give dig den bedste brugeroplevelse, vise indholdet i din indkøbskurv og huske, hvortil du er nået i bestillingsprocessen. Du kan deaktivere cookies, som allerede er gemt på din computer, men det kan betyde, at du ikke får vist vores hjemmeside rigtigt, og at den ønskede funktionalitet måske ikke er til rådighed.