Man-fre fra kl. 09.00 til 18:30 70 23 08 55
Lokale nyheder fra AudioNova
AudioNova Hørecenter åbner i Støvring

AudioNova Hørecenter åbner i Støvring

Onsdag den 19. september åbner AudioNova Hørecenter på Jernbanegade 11D i Støvring op igen efter at have været lukket i en kortere periode. Vi fejrer genåbningen med en reception den 21. september fra kl. 13.00. Vi byder på en uforpligtende snak om din hørelse samt en forfriskning. Vi ser frem til at byde velkommen i vores nyistandsatte lokaler, som vi deler med nytsyn.

Du finder os på Jernbanegade 11 i Støvring

Hvis du kender en, eller hvis du selv har behov for at få foretaget en høreprøve, kan du allerede nu ringe til os og bestille tid til en gratis høreprøve. Når høretesten er foretaget, analyserer audiologisten resultatet, og du får med det samme svar på, hvordan det står til med hørelsen. Bestil tid til en gratis høretest, ringe på tlf. 8877 8090, eller bestil en online tid her.
 
ImageAltA
Find et hørecenter nær dig
Vi bruger cookies til at identificere din computer, så vi kan give dig den bedste brugeroplevelse, vise indholdet i din indkøbskurv og huske, hvortil du er nået i bestillingsprocessen. Du kan deaktivere cookies, som allerede er gemt på din computer, men det kan betyde, at du ikke får vist vores hjemmeside rigtigt, og at den ønskede funktionalitet måske ikke er til rådighed.