Man-fre fra kl. 09.00 til 18:30 7060 6800
Vil du besøge World of Hearing?
Bestil tid i World of Hearing, og oplev med egne ører den forskel, høreapparater kan gøre
Lokale nyheder fra AudioNova
Lokale nyheder fra AudioNova
AudioNova Hørecenter åbner i Jyderup

AudioNova Hørecenter åbner i Jyderup

Den 5. september åbner AudioNova Hørecenter i Jyderup. Kom forbi til åbningsreception den 5. september fra kl. 9.30-12.00 og få en snak om hørelsen, en goodiebag og en lækker forfriskning.

”Vi glæder os til at byde nye og eksisterende kunder velkommen i vores nye klinik i Jyderup” fortæller Holger Fingerhut, som er audiologist i AudioNova Hørecenter Jyderup.

Hos AudioNova Hørecenter kan du vælge høreapparater fra 0 kroner efter offentligt tilskud.

 ”Som audiologist er det min opgave at råde og vejlede kunden, men det er kunden, der selv vælger sine høreapparater. Første gang en kunde skal have høreapparater, er der mange nye lyde at vænne sig til, og derfor tilbyder vi vores kunder, at de kan låne høreapparaterne gratis med hjem på prøve i hjemmevante og trygge omgivelser” fortæller Holger.

Åbningsreception

Den 5. september holder AudioNova Jyderup åbningsreception, og alle er velkomne til at kigge forbi fra kl. 9.30-12.00. Vi byder på en uforpligtende snak om din hørelse, samt en forfriskning og en goodiebag med en værdicheck til de første besøgende.

Du finder os på H.P. Folkmannsvej 2 i lokaler hos NytSyn.

Hvis du kender en, eller hvis du selv har behov for at få foretaget en høreprøve, kan du allerede nu ringe til os og bestille tid til en gratis høreprøve. Når høretesten er foretaget, analyserer audiologisten resultatet, og du får med det samme svar på, hvordan det står til med hørelsen. Bestil tid til en gratis høretest ved at ringe på tlf. 88778128, eller ved at bestille en online tid her.   

 
ImageAltA
Find et hørecenter nær dig