Man-fre fra kl. 09.00 til 18:30 7060 6800
Vil du besøge World of Hearing?
Bestil tid i World of Hearing, og oplev med egne ører den forskel, høreapparater kan gøre
Lokale nyheder fra AudioNova
Lokale nyheder fra AudioNova
Invitation til åbningsreception hos AudioNova i Kolding

Invitation til åbningsreception hos AudioNova i Kolding

Mandag den 21. oktober slår AudioNova Hørecenter dørene op til et splinternyt hørecenter i Kolding og inviterer i den anledning til åbningsreception fra 10.00-14.00, hvor alle er velkomne. Så tag en ven eller et familiemedlem under armen, og kom ned og vær md i konkurrencen om en lækker gavekurv.

Hos AudioNova er vi glade for at vejlede og hjælpe borgere med nedsat hørelse i Kolding og omegn. Og et er os en glæde at fortælle, at vi flytter til nye lokaler på Rendebanen 14. Vores nye hørecenter er stort og lækkert, og vi ser frem til at tage imod endnu flere i vores nye hørecenter.

Kom og vær med til indvielsen af det nye AudioNova Hørecenter i Kolding den 21. oktober, hvor vi svarer på spørgsmål om nedsat hørelse, høreapparater, tilbehør til høreapparater mm.
Vi lover god stemning og byder alle dagens gæster på lidt at spise og drikke samt mulighed for at deltage i konkurrencen om en lækker gavekurv til en værdi af 500 kr.

Du behøver ikke ringe i forvejen, du kommer bare, og du er naturligvis velkommen til at tage en ven med.

Vi glæder os til at se dig!

Med venlig hilsen
Michael & Kim
 

Hvordan står det til med din hørelse?

Det er med hørelsen som med synet. Den bliver gradvist dårligere med alderen. Når det begynder at knibe med synet går vi til øjenlæge eller optiker og køber et par gode briller. Helt nemt og effektivt.

Sådan kan det også være med hørelsen. Hos AudioNova Hørecenter sikrer vi god hørelse til alle, og vi anbefaler, at du jævnligt får foretaget en høretest, når du er over 55 år gammel – præcis som du sikkert også får tjekket synet jævnligt.
 
ImageAltA
Vi tilbyder altid en gratis og uforpligtende høretest, så du kan få klart svar på, hvordan det står til med din hørelse. Og skulle det vise sig, at du kan have glæde af høreapparater, står vi naturligvis klar til at rådgive og vejlede dig, så du får den høreløsning, der passer bedst til dine behov.

Du kan bestille tid til en gratis høretest hos AudioNova i Kolding ved at ringe til os på 8877 8030 eller ved at bestille tid online.
Vi bruger cookies til at identificere din computer, så vi kan give dig den bedste brugeroplevelse, vise indholdet i din indkøbskurv og huske, hvortil du er nået i bestillingsprocessen. Du kan deaktivere cookies, som allerede er gemt på din computer, men det kan betyde, at du ikke får vist vores hjemmeside rigtigt, og at den ønskede funktionalitet måske ikke er til rådighed.